Birthday GIVEAWAY – Romania Only! (CLOSED)

Later edit:

Câștigătoarea este Delia  Beatrice (comentariul cu numărul 31, vezi live pe Facebook)

 

Hello pretty people!

Articolul de astăzi e puțin diferit și după cum v-am promis, surpriza mea pentru voi este un mic giveaway pe care vreau să îl organizez pe blog, asta ca să vă mulțumesc tuturor pentru toate cuvintele frumoase, pentru toată susținerea, așa că am zis că trebuie să vă răsplătesc cumva!

Am vrut să fac asta după Paști însă știu că timpul nu va fi așa de generos cu mine, așa că am zis că o să-l organizez așa, de ziua mea, almost,ca mai avem 6 zile, dar înțelegeți voi.  Produsele pe care aș vrea să vi le dau, le folosesc cu mare drag și mi-au plăcut în timp foarte mult, așa că sper să vă placă și vouă la fel de mult! Așadar, iată ce puteți câștiga:

giveaway.png

g2.png

giveaway2

  1. Set de 2 bureței mici (pentru concelear, zone greu de ajuns cu burețelul mare) Ebelin
  2. Un beauty blender Ebelin roz varianta normala
  3. Un spray pentru curățat pensule de la Ebelin
  4. Pigment pentru deschiderea fondului de ten de la Alverde (nuanța Hell)
  5. Apă micelară Garnier  Roz( varianta travel size de 200ml)
  6. Cremă hidratantă de la Elmiplant din Gama Bioten (pentru ten normal/mixt)
  7. Mască exfoliantă de la Elmiplant din gama Bioten (pentru ten normal/mixt)
  8. Lip Butter de la Nivea (Red)
  9. Un gloss nude de la Aura 
  10. Set pensule MUR Mrmaids Forever
  11. Fard pleoape mat Melkior Coral Fusion

După cum vedeți, nu sunt extraordinar de multe produse, însă pentru primul giveaway, eu zic că o să vă prindă super bine, nu sunt sponsorizată, etc ci vreau doar să vă mulțumesc pentru că mă încurajați să continui ceea ce fac.

 

Regulile sunt simple, așadar iată ce trebuie să faceți pentru șansa de a câștiga acest GIVEAWAY:

  1. Trebuie să dați  like paginii mele de  Facebook aici: https://www.facebook.com/ancasmakeupjourney/
  2. Lăsați-mi un comentariu (pe blog, în căsuța de comentarii) cu numele cu care mă urmăriți pe Facebook, adresa voastră de e-mail (pentru a vă putea contacta mai ușor) și spuneți-mi un lucru care vă place pe blog și unul care nu vă place la blogul meu.

Și.. gata, doar atât trebuie să faceți, Giveaway-ul îl voi ține pe blog, pentru că îmi e mult mai ușor să mă organizez și să ma asigur că va fi totul în regulă. giveaway-ul începe astăzi, 06.04 și se va încheia pe data de 16.04 ora 00:00, urmând să aleg o câștigâtoare în cursul sâptămânii care va urma. O să aleg câștigătoarea folosind random.org și voi filma toată chestia ca să nu existe suspiciuni. Also, concursul e valabil doar pentru teritoriul României de această dată, dar sper să mai pot face și altele care să fie internaționale. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, nu uitați să îmi spuneți și vă urez mult succes! Nu uitați să împărtășiți și cu prietenele voastre acest mic giveaway, dacă doriți și sper să vă placă ideea!

 

Kisses,

kiss3

Anca.

69 thoughts on “Birthday GIVEAWAY – Romania Only! (CLOSED)

  1. Diana Georgiana Stoica e numele cu care te urmaresc.
    Te am descoperit de curand,dar imi place stilul tau,cum asociezi culorile.Si ce nu mi place,nu amce sa zic.Esti libera in exprimare si mi place!

    Liked by 1 person

  2. Te urmăresc pe facebook cu numele: Frunză Diana Sabina
    Email: Frunzadiana19@yahoo.com
    Păii, efectiv îţi ador blog-ul şi toate posurile talee, îmi place că ai o calitate foarte bună a pozelor, astfel distinganduse foarte bine machiajul. Imi plac foarte mult si combinatiile de culori pe care le folosesti si pot spune ca, de cand te-am ,, descoperit,, aştept cu drag să mai postezi ceva pe blog sau vreo poză.
    Eşti superbăă, multă baftă în continuare, kisses
    Şi efectiv, nu are ce să-mi displacă

    Liked by 1 person

  3. Ioana

    Imi place tot la blogul tau. Imi place faptul ca nu ai nici un curs de machiaj, si totusi machiezi intr-un mod putin spus profesionist. Imi place de tine ca esti o mamica dedicata si ceea ce faci pe blog e din pura pasiune. Sincer citesc cu mare interes fiecare articol…prin urmare nu imi displace nimic. Pupici 😘😘
    Bucsa Ioana
    ioanabucsa28@yahoo.ro

    Liked by 1 person

  4. Grațiela

    Numele cu care te urmăresc pe Facebook: Grațiela Banciu
    Email: gratiela.banciu@gmail.com
    Îți urmăresc blogul încă de la prima postare și pot spune că ai un stil foarte frumos de a scrie, îmi place modul în care te exprimi, cât și designul blogului. De asemenea, calitatea pozelor este foarte bună. În ceea ce privește make-up-ul, consider că ești extrem de talentată și creativă, cu atât mai mult cu cât nu ai nici cursuri în acest domeniu. Nu e nimic ce să nu îmi placă. Succes în continuare la cât mai multe articole frumoase și interesante!
    Pupici. :*

    Liked by 1 person

  5. Sabangeanu Andreea

    Bunaa. Eu te-am remarcat pe mai multe grupuri, iar pe blog te urmăresc de puțin timp. Îmi plac machiajele pe care le realizezi și faptul că nu sunt foarte complicate și am de unde sa ma inspir:)). De rău, nu am ce sa zic 😊😊.
    Fb: Andreea Sb
    E-mail : andreeasb97@yahoo.com

    Liked by 1 person

      1. Raluca Udrea

        Si eu te-am descoperit de curand pe un grup!! Imi place modul in care te machiezi, este genial modul cum o faci si cum imbini culorile !! Iti urmaresc cu mare interes postarile si blogul!! Aflu doar lucruri interesante si utile!! Nu exista nimic care sa nu-mi placa !! Iti doresc mult succes in tot ceea ce faci, pt ca esti minunata!! 😘😘😘
        FB: Raluca Andreeea Udrea
        Email: udrea_raluca2000@yahoo.com

        Liked by 1 person

  6. ionela ifrim

    Ifrim Ionela este numele meu si de pe care te urmăresc cu drag si interes , adresa de email :ionela55ifr@gmail.com
    1. Imi place sinceritatea , si căldură cu care ne impartasesti pasiunea ta pentru machiaj postarile tale sînt minunate ca si tine!!!
    2.Nu imi place ca nu faci tutoriale youtube , abia astept sa o faci!!! Succes in tot ce faci!

    Liked by 1 person

  7. Andreea T

    Te urmaresc de mult timp ,si tin sa mentionez ca te apreciez in primul rand pe tine ca persoana, iar abia mai apoi machiajele.Esti extrem de frumoasa atat cu machiaj cat si fara.Imi place mult modul in care combini diferitele nuante de farduri.
    Nu pot sa zic ca exista un lucru care imi displace, insa mi-ar placea sa vad si cum ar arata anumite machiaje si pe alte persoane (gen pe un ten mai inchis etc).
    Keep up the good work . 😀
    Facebook:Andreea Toma(https://www.facebook.com/andreetoma2?fref=ts)

    Liked by 1 person

  8. Stefania Mihaela

    Apreciez foarte mult simplitatea si naturaletea machiajelor tale! Ti-am descoperit de curand blogul si vreau sa iti spun ca imi place la nebunie fiecare articol, mai ales ca sunt scrise in detaliu si foarte cursiv. Te felicit pentru tot ceea ce ai realizat pana acum si iti doresc inca pe atat in continuare! Te imbratisez! 🙂
    FB: Stefania Tatu
    E-mail: stefaniamihaela1809@gmail.com

    Liked by 1 person

  9. Marina Dinca

    Marina Dinca pe facebook. Te admir pentru faptul ca iti urmaresti pasiunea desi ai 2 copilasi si nu ai intrat in rutina ca alte mamici, si ca reusesti sa excelezi in ceea ce faci <3. Ceea ce nu imi place (e mult spus) este faptul ca nu faci mai multe video-uri gen how to samd. Multe fete cauta asta 😀

    Liked by 1 person

  10. Ana-Maria

    Imi plac mult reviewurile tale, mai ales ca listezi si avantaje si dezavantaje la toate produsele pe care le prezinti.
    “Ceea ce nu imi place” cum a spus si Marina Dinca e ca nu prezinti pasii detaliati pe care ii urmezi cand iti faci un makeup. Daca te tenteaza vreodata sa faci videoclipuri I can’t wait 😀 mai ales ca mi-au placut multe din lookurile pe care ni le-ai aratat prin intermediul pozelor.
    Facebook: Ana Maria
    Email: ciulavuanamaria95@gmail.com

    Liked by 1 person

  11. Tatu Ionela

    Te urmăresc de pe Facebook cu numele Ionela Tatu. Mie îmi plac mult Look-urile pe care le faci. Ai un stil asemanator cu al meu si îmi place ca folosești nuanțe cat mai diverse. Mi-ar plăcea sa faci mai multe review-uri. Emailul meu e ionela.tatu@yahoo.com

    Liked by 1 person

  12. Ghinea Andreea

    Hei.Te urmaresc pe Facebook cu numele Ghinea Andreea.Esti minunata si apreciez la blogul tau ca postezi mereu pe el lucruri diverse.Pe viitor mi as dori sa vad mai mult filmulete cum iti faci machiajul de zi cu zi.Te pup.O zi minunata.
    E-mail : andreea.ghinea @yahoo.com

    Liked by 1 person

  13. Andra Postolache

    Te urmaresc de pe contul de facebook Andra Postolache si gmail-ul meu este andra.postolache29@gmail.com
    Imi place si apreciez mult la tine faptul ca, chiar daca ai copii, te ocupi si te ingrijesti foarte mult, iar lucrul acesta este mai rar intalnit. Imi place mult blog-ul tau deoarece am invatat multe de la tine si imi mai place ca nu postezi doar despre machiajele foarte costisitoare, ci si despre machiaje pe care si le poate permite oricine.
    Deocamdata, sincera sa fiu, nu am ce sa spun de rau deoarece nu te urmaresc de foarte mult timp pe blog si nu am gasit nimic care sa imi displaca!

    Liked by 1 person

  14. Diana Centea

    Hello! te urmaresc de pe Facebook cu numele Diana Centea, iar email meu este dianacentea@yahoo.com. Imi place ca scrii toate produsele folosite la machiaje si ca esti foarte meticuloasa. Nu am ceva sa nu imi placa, dar iti sugerez sa te gandesti serios la un curs de perfectionare pentru ca baza o ai. Mult succes in continuare!

    Like

  15. raluxoxo

    Bună. Te-am descoperit pe snapchat si mereu imi spuneam in gând cat de perfecta iti iese “liniuța de la tuș” :)).
    Imi place mult si blogul tau si apreciez in mod deosebit ca folosești produse accesibile oricui si cu toate acestea ai un make up impecabil mereu.

    Mi-ar plăcea sa postezi mai multe filmulețe cu make-up-uri pentru diferite evenimente.

    Te urmăresc pe Facebook cu numele Ivan Raluca iar mailul pe care il utilizez este mariana.1968@yahoo.com

    Multi pupici!!!

    Like

  16. Loredana

    Draga mea Anca chiar daca nu te cunosc si chiar daca nu ti-am citit toate postările pe blog deoarece suntem prietene virtuale de foarte puțin timp pot sa-ti spun ca din puținul ăla citit mi-am dat seama ca ești o persoana dulce si cuminte si ca cum ai scris tu intr-o postare ești buna pt ca vrei sa mulțumești pe toată lumea, ei bine ma regăsesc si eu in asta după care arta care pe mine ma pasionat de mică numai ca nu desenam pe sticla ci pe pereți 😉 Si acum machiajul care pt mine este mai mult decât un hobby chiar daca amândouă il practicam doar pe noi înșine pt ca clientele deocamdată nu mi le doresc si bineînțeles ca si tine nu am nici un curs, inca😬.
    In afara de faptul ca tu ești mămica si eu inca nu,dar sper cât de curând deoarece am si vârsta mai înaintată 😬, avem mai multe lucruri in comun si asta îmi place…
    Nu pot sa câștig nimic scriind-u-ti pt ca locuiesc in Paris dar ti-am scris asa ca sa stii si iti urez mult succes in ceea ce faci
    Te pup 😘😘😘

    Liked by 1 person

    1. Hey, multumesc din tot sufletul pentru toate cuvintele frumoase, mi-ai inseninat ziua, sper din suflet sa ai in viata tot ce iti doresti, pentru ca esti un suflet minunat!! Apreciez enorm toate cuvintele frumoase si sper din suflet sa ajungi unde iti doresti! ❤

      Like

  17. Alina Burlacu

    Imi place ca postezi machiaje colorate dar simple si de efect, finute.
    Nu imi “place” – desi e mult spus ca nu imi place..🙃 ca de cele mai multe ori combini produsele. E un lucru pe care nu il inteleg..☺️

    Liked by 1 person

  18. OanaD

    Numele meu de facebook e Oana Dunkelheit. Imi place super mult blogul tau, ti-am citit postarile inca de cand abia l-ai inceput. Ma bucur ca este cineva care scrie in detaliu despre un produs, asta inseamna un review adevarat si imi mai place ca ai produse drugstore, cum am si eu de asemenea si probabil majoritatea fetelor. Avand in vedere felul frumos in care scrii si ne povestesti despre experienta ta cu un produs o sa iti citesc si de acum incolo blogul, indiferent de ce alegi sa ne descrii. De machiaje nu mai zic, imi plac foarte mult. Se vede ca esti talentata si pasionata de ceea ce faci. Ca un minus as avea sa-ti spun ca mai ai putin de lucrat la sprancene, dar imi place ca le pastrezi totusi naturale. Sa nu schimbi asta la ele, nu ti-ar sta bine cu un machiaj al acestora exagerat. In rest, bravo! Keep up the good work! :* P.S. mailul meu e oana_dash@yahoo.comll0

    Liked by 1 person

      1. OanaD

        Stai linistita, e din ce in ce mai bine. Am observat si in ultimul tau machiaj ca ti-au iesit foarte frumos. Pastreaza-le forma si cat mai naturale, asa iti sta bine. Te pup! :*

        Like

  19. Heeey! 😘 Foarte draguta ideea cu Giveaway-ul!
    Sunt 2 lucruri care imi plac la blogul tau in mod special: evolutia frumoasa si rapida (eu nu sunt asa de ambitioasa:))) ) si modul in care scrii, mai ales ca empatizezi cu cititorul.
    Spor in continuare! 🤗

    Liked by 1 person

  20. Maria P

    Buna, Maria Pitiș pe facebook. Te urmaresc de ceva timp (in special blogul pe care scrii despre tine si copilasii tai) si imi plac foarte mult machiajele realizate de tine, desi nu sunt foarte priceputa in domeniu. Ce imi place foarte mult la blogul tau este ca empatizezi cu oamenii care te urmaresc, iti arati partea umana chiar daca este un blog de beauty si nu te asociezi cu superficialitatea pe care o adopta majoritatea celor care se ocupa cu asa ceva. Imi place ideea unei mamici tinere care isi face timp pentru ea. Nu am nimic de spus in partea negativa, poate doar ca as dori sa vad mai multe machiaje mai simple, care se realizeaza intr-un timp mai scurt, de zi cu zi. Te pup!

    Liked by 1 person

  21. Maricoiu Raluca ma numesc , imi place la bloggul tau faptul ca esti sincera cu noi cei care te urmarim ,este foarte placut acest sentiment uman ,SINCERITATEA sau mai bine zic o caracteristica a comportamentului uman 🙂 nu am se sa itu reprosez in legatura cu bloggul tau ,sincer !! ralu_stephy@yahoo.com este mailul meu

    Liked by 1 person

  22. Ioana Barbu

    Sunt Ioana Barbu pe Facebook 🙂
    Imi place mult maniera in care scrii, faptul ca alegi mereu produse diferite si ador creativitatea machiajelor tale! Esti deosebita din toate punctele de vedere (told you before!😍) si esti o sursa de inspiratie pentru mine 🙂
    Mi-ar placea sa vad mai multe video-uri cu machiajele tale, video-uri in care sunt prezentati pasii, cum evolueaza look-ul, so on.

    Anyways, you are doing AMAZING! Keep up the great work, I’ll keep following you 🙂

    Mail: ioana.barbu@outlook.com

    Liked by 1 person

  23. Oana

    Nu te cunosc îndeajuns să pot spune că nu îmi place un lucru la tine sau din ceea ce faci, tocmai pentru că îmi place cum abordezi arta asta a machiajului. Te cunosc doar prin prisma pasiunii tale, și apreciez modul angelic, curat și pur prin care o faci. Oana A Rebeca, email: oanarbka@gmail.com

    Liked by 1 person

  24. Alexandra

    Buna, Anca! Imi plac foarte mult review-urile si faptul ca te “ocupi” de noi desi esti o mamaica cu norma intreaga. Ce sa nu imi placa mie!?… Hmm… Cred ca mai mult as dori sa vad un review cu genele false si un tutorial step by step in poze, cum le aplici. Pe facebook, Alexandra Gheorghe, email: a.gheorghe2703@yahoo.com

    Liked by 1 person

  25. Morait Roxana

    Roxana Morait sunt pe facebook… Eu ti-am dat add friend pe pagina personala de facebook dupa ce am tot vazut ca postai pe grupurile de specialitate. Imi place enorm ce vad ca iese din manuta si imaginatia ta si cel mai important este ca arati multor fete ca nu trebuie sa folosim branduri scumpe cu pretul de cateva ori peste ceea ce folosesti tu ca sa iasa ceva frumos. Te pup cu drag si keep going on. De reprosat nu este ce! 🙂

    Liked by 1 person

  26. Gabriela Pencu

    Buna, numele meu este Gabriela Pencu, suntem prietene pe facebook de muuult,chiar daca nu ne cunoastem personal. Te urmaresc cu drag inca de cand ai inceput sa postezi primele machiaje si imi place foarte mult cum ai evoluat. Te admir pentru faptul ca esti o mamica tanara a doi nazdravani si tot ai timp sa faci ceea ce iti place si o faci foarte bine. Pe scurt : te admir,imi place cum scrii,imi place cum faci machiajele,nu am nimic ce imi displace la blogg-ul tau. Iti doresc mult succes in continuare and keep up the good work !! PS : adresa mea de e-mail este gabriela.pencu.gp@gmail.com . Pupici :* :*

    Liked by 1 person

  27. Alexandra

    Buna! Ma numesc Alexandra Maruntel . Cu siguranta un lucru pe care il ador este faptul lucrezi la preturi accesibile si totusi ce iese din manutele tale e minunat. Lookul este fresh si simplist. Si cum reusesti sa te imparti tinand cont ca esti mama a doi minunati baietei?
    Si 2, daca as gasi o hiba nu te-as mai urmari.
    Pupici 🙂 !

    Like

  28. Monica

    Buna, Anca! Numele meu este Monica Axinte si te’am descoperit din pura întâmplare.. am crezut ca esti o pustoaica, nu o mamica superba 🤗 Imi place foarte mult la tine faptul ca esti foarte naturala si faci totul cu suflet. Adresa mea de email este axinte.monicaflorinela@gmail.com
    Sa ai parte de sarbatori luminate si pline de liniste alaturi de cei dragi!🤗

    Like

  29. Delia

    Buna !
    Ma numesc Delia , te-am descoperit din intamplare pe Instagram , credeam ca esti din jurul varstei mele , si apoi am aflat ca esti o tanara si frumoasa mamica . Imi place blogul tau deoarece reprezinta o sursa de inspiratie pentru mine in fiecare dimineata , apreciez ca folosesti si produse accesibile nu numai de brand . Minusurile bogului tau nu sunt prea sunt de mentionat . Pe facebook sunt Delia Beatrice . Si adresa de email este deliaolteanu0@yahoo.com

    Like

  30. Delia

    Buna !
    Ma numesc Delia , te-am descoperit din intamplare pe Instagram , credeam ca esti din jurul varstei mele , si apoi am aflat ca esti o tanara si frumoasa mamica . Imi place blogul tau deoarece reprezinta o sursa de inspiratie pentru mine in fiecare dimineata , apreciez ca folosesti si produse accesibile nu numai de brand . Minusurile bogului tau nu prea sunt de mentionat . Pe facebook sunt Delia Beatrice . Si adresa de email este deliaolteanu0@yahoo.com

    Like

  31. Tabita Dragomir

    Imi place supeeeeer mult blogul tau pt ca esti foarte sincera si ne indrumi incat sa ne luam produse de calitate si/sau la pret mic! Sa continui din suflet te rog cu blogul asta! Te pup si multumim pt tot!

    Like

  32. Loredana

    Buna Anca!Te urmăresc pe Facebook cu numele de Loredana Dogea iar emailul este lorioleole@gmail.com . Nu exista părți care îmi displac la blogul tău.Cel mai mult ador momentele când spui povestioare din viața de mămica(deoarece sunt și eu mamica) și îmi place ca ești transparentă și relatezi cu multă sinceritate.Partile de make-up sunt superbe având in vedere ca nu ai urmat niciun curs.Te apreciez super mult!Te îmbrățișezi cu drag!Keep Up the good work!

    Like

Leave a comment